3 senge du kan vælge imellem

Mangler du inspiration til hvilken seng, du skal vælge til dit soveværelse? At finde en ny seng kan godt være lidt af en opgave. Det kræver, at du sætter god tid af til at prøve forskellige sengetyper og læser lidt om deres funktioner. På denne måde finder du nemlig bedst din nye seng. Ellers kan du også springe det step over, og læse med i denne artikel. Her har vi nemlig samlet 3 senge, som du kan overveje til dit soveværelse.

Senge du kan justere i højden

Elevationssenge bliver mere og mere populære på grund af deres evne til at reducere rygsmerter. Denne type seng giver dig mulighed for at sove med hovedet lidt hævet, så du kan trække vejret lettere og undgå snorken. Hvis du lider af rygsmerter, kan denne også hjælpe dig med at finde en passende sovestilling, der ikke gør ondt på dig. dobbeltseng 140×200 kan godt være lidt dyre – men de er det hele værd. Fordi du undgår nemlig at skulle ligge og sove uroligt. Med en elevationsseng justerer du selv din liggeposition. Herudover kan du også læse noget i din bog om aftenen, uden at skulle lægge op ad flere puder.

 

Senge med hukommelsesskum

Senge med hukommelsesskum er et godt valg for folk, der ønsker at sove på siden. Skummet tilpasser sig kroppens kurver, så du er mindre tilbøjelig til at vågne op med smerter i hofter eller skuldre. Memoryskum absorberer også bevægelser, så hvis du deler din seng med en anden person, vil de ikke være forstyrres af dine bevægelser. Ulempen ved hukommelsesskum er, at det kan være ret varmt – så hvis du kan lide at sove med en stor dyne på, er dette måske ikke det bedste valg for dig.

Senge med en boxmadras

En boxmadras er en type seng, der bliver mere og mere populær. Den minder lidt om en madras med hukommelsesskum. Den kan hjælpe med at fordele din vægt jævnt og så er den god for folk, der lider af rygsmerter, da de giver god støtte. Boxmadras senge er også billigere end nogle af de andre. Så hvis du er på budget, så er denne seng ideel for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.