3 tidsbesparende tips til børnefamilien

Det er et faktum, at livet med børn kan være en hæsblæsende oplevelse. Når hverdagen skal hænge sammen med job, børn, indkøb, madlavning og samvær, kan man let miste pusten og overblikket.

Heldigvis findes der mange andre, der også tænker sådan og derfor findes der i dag en lang række produkter og ydelser, der er lavet for at hjælpe den almindelige danske familie gennem hverdagen med pulsen på et normalt niveau. Herunder finder du tre gode bud på tidsbesparende værktøjer, der gør hverdagen som børnefamilie lettere.

Måltidskasser

Det kan let give sved på panden, når man står med hovedet ned i køledisken for at skulle sørge for lækker og nærende aftensmad til hele familien hver dag.

I løbet af de sidste år er måltidskasserne virkelig blevet populære i Danmark og derfor findes der også en hel række forskellige udbydere af kasser med forskellige temaer. Fælles for dem alle er dog, at de indeholder alt, hvad du skal bruge for at fremtrylle lækre, sunde og lette retter til familiens aftenbord.

Alt efter hvad familiens madvaner er, kan du finde kasser med vægt på økologi, lokale varer, vegetar og veganer samt slankekost. Der er med andre ord noget for enhver. I mange tilfælde kan du også selv bestemme, hvor mange dage, kassen skal indeholde mad til samt antallet af portioner pr aften.

Her er en samlet oversigt over nogen af de mest populære kasser, så du let kan finde den, der passer bedst til jer.

Strækvikle

Ligesom måltidskasserne er brugen af strækvikler til de helt små blevet mere og mere udbredt gennem de sidste år.

Små nye verdensborgere ved ikke noget bedre og mere trygt end at hvile på mors bryst og lytte til den kendte hjertelyd. Derfor kan det være lidt udfordrende at få noget som helst fra hånden og endnu mere svært også at tage sig af større søskende.

Oplever du, at din lille ny kun vil sove hos dig og det er hårdt og frustrerende ikke at kunne lege med de ældre søskende – eller vil du bare gerne kunne gå rundt uden at få trætte arme, så er en strækvikle en rigtig god løsning.

Ikke bare er det dejligt for både dig og baby, at være så tæt på hinanden, det er også dejligt for dig at have hænderne fri til mens du er tæt på dit barn.

Det siges endda, at brugen af denne form for vikle til nyfødte er gavnligt for motorikken. Hvis du gerne vil vide mere, kan du læse med her.

Fastvikle

Har du været glad for din strækvikle men mærker, at dit barn er ved at være for tungt til at det er behageligt at bruge den, kan du vælge at investere i en fastvikle i stedet.

Kort fortalt er en fastvikle et langt, relativt smalt stykke stof du binder om kroppen på forskellige måder, for at kunne bære dit barn enten på maven, hoften eller ryggen.

Forskellen på en fast- og e strækvikle er simpel, strækviklen er strikket og giver sig derfor en del hvorimod fastviklen er vævet og derfor støtter mere. Læs alt, hvad du har brug for at vide på denne hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.