5 Gode Køb Til Køkkenet

Vi mennesker bruger en stor del af vores tid i køkkenet, men ofte bruger vi ikke så mange penge på de ting der virkelig gør en forskel og gør tiden i køkkenet nemmere.

Derfor har vi her samlet 5 gode køb til køkkenet som du bestemt bør unde dig selv at bruge lidt ekstra penge på – det bliver du glad for i længden.

Skarpe Knive

At købe knive der for alvor er skarpe (f.eks. Zwilling Knive) gør en kæmpe forskel når der skal skæres ud, hvad enten der er tale om en steg der skal i tynde tynde skiver eller 2 kilo kartofler der skal laves om til pomfritter. En gennemsnitlig køkkenkniv har vi i +5 år, så brug de par hundrede kroner ekstra på kvalitet der holder skarpheden.

En knivsliber

Knive holder sig ikke skarpe evigt, og bruger du penge på skarpe knive bør du også bruge lidt på en knivsliber. Ved du ikke hvordan du bruger et strygestål (eller gider du bare ikke) så køb i stedet en sliber med slibesten – den er nem at bruge og sørger for at holde knivene i topklasse.

En skeholder

Du kender det godt – du står og rører i gryden, og nu skal der låg på. Hvor lægger du så røreskeen? På køkkenbordet som så bliver helt beskidt? En skeholder koster mellem 20-50 kr., ser pæn ud, og løser dit problem nemt. Kan købes i stort set alle køkkenbutikker.

Mini-spækbrætter

Det er tit at man lige skal skære små ting ud – et æble, en gullerod, et enkelt løg eller lign., og her kan det være lidt voldsomt at tage et helt spækbræt bare for det. Mini-spækbrætter koster 10-20 kr. stykket, og køber du et par stykker af dem er det nemt lige at tage et frem, skære, og så stille det i opvaskemaskinen.

Glas du er glade for

Du bruger mellem 2-5 glas i løbet af en almindelig hverdag – det er mange. Køb glas som du rent faktisk er glade for at drikke af, som du synes ser pæne ud, og som er behagelige i hånden, og så bliver det meget rarere at drikke til måltiderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.