6 tips til at holde sommerferien hjemme

ferie hjemme

ferie hjemme

Har du også tænkt på at holde sommerferien hjemme denne gang, fordi der ikke var nogen mulighed for at komme billigt af sted på en afbudsrejse i august? I så fald er du bestemt ikke den eneste. Fænomenet staycation, som netop betyder at holder ferie derhjemme, er blevet mere og mere populært over de seneste år.

Ved du ikke helt, hvordan du kommer i gang med den perfekte staycation? Så læs med her og få 6 tips til, hvordan du gør.

Skab feriestemning hjemme

En af udfordringerne ved at holde ferie derhjemme er at sikre sig den rette feriestemning. Sørg derfor på bedste manér for at skabe den rette sommerferiestemning med, hvad end den indebærer for dig.

Iskolde drinks, gode bøger og en lækker liggestol i haven? You name it – så længe det skaber feriestemning for dig!

Lad hverdagen ligge og nyd ferien

Det er nemt at blive fristet til liiiiige at gøre dit og dat, nu hvor man alligevel er hjemme. Holder man ferie hjemme, er det dog ikke meningen, at man skal give træfacaden olie! Lad i stedet hverdagen og de mange opgaver ligge og brug i stedet ferien på, ja, at holde ferie.

Man kan altid dedikere de første 2 dage eller de sidste 2 dage til at få ordnet de praktiske ting. På den måde kan man få holdt ferie med god samvittighed.

De gode oplevelser for hele familien

En sommerferie er ofte kendetegnet af at prøve nye ting af som familie. Hvorfor ikke også gøre dette på ferien herhjemme? Der er helt sikkert en aktivitet i dit nærområde, som du ikke har prøvet endnu, eller noget andet, som frister.

Tag på udflugt og få gode oplevelser på hjemmeferien. Så er der også noget at fortælle om, når hverdagen slår ind igen!

Nyd den danske sommer fuldt ud

Rigtig mange er ofte udrejst, når der rigtigt er sommer i Danmark. Nu hvor du holder ferie hjemme, har du jo muligheden for at nyde den danske sommer fuldt ud. Tag på stranden og saml hyben, eller gå en tur i skoven og led efter kantareller eller andet godt.

Nyd sommeren fuldt ud, og se alt det som Danmark har at byde på i årets varmeste uger.

Spis lækker sommermad

Der er ikke noget bedre end en all inclusive rejse med en lækker buffet. Ærgerligt at man ikke kan få det i sit eget hjem på sin staycation, ikke?

I stedet kan man dog mæske sig i lækker dansk sommermad. Det er der dog heller intet, som kan måle sig med!

Hvis det nu alligevel skulle blive for kedeligt at være hjemme…

… kan man jo også løbende kigge på afbudsrejse tilbud, og tage på sådan en!

Denne mulighed er god at have i baghovedet, hvis man nu er i tvivl om at holde ferie derhjemme.

Tager man af sted på en afbudsrejse, vil man helt sikkert også kunne få en god sommerferie med masser af oplevelser på denne måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.