Airbnb

Har du overvejet at investerer i AirBnB aktier? Så kan du med fordel læse mere om virksomheden herunder.

Airbnb er et børsnoteret selskab, og er noteret på den amerikanske børs Nasdaq, hvor en aktie lige pt, ligger omkring 80 USD. Aktien har haft nogle svære år, siden corona kom frem, og har haft nogle hårde fald, grundet firmaet har været nødsaget til at fyre nogle af deres ansatte og har haft et stort tab i omsætning.

Aktien er en volatil aktie, hvilket vil sige at prisen kører meget op og meget ned, og siden 2020 er aktien desværre faldet en del. Dette er til trods for at virksomheden er begyndt at få en højere indtjening, siden verden blev lukket op igen, og turister har kunne rejse frit rundt, og derved benytte sig af Airbnb igen.


Helt præcist er indtjeningen siden 2020 steget til lige knap 6mia USD, og deres stab er helt oppe og runde mere end 6000 medarbejdere verden over. Som tiden går og verden bliver mere og mere tilgængelig, vil flere og flere benytte sig af Airbnb, og derved vil omsætningen også stige, dette vil være med til at påvirke aktien, og forhåbentlig være med til at få prisen til at stige. Dette er ikke en anbefaling om køb, eller sælg, dette skal udelukkende ses som en mulighed for at vide mere om virksomheden.


Airbnb har en markedsværdi på lige knap 54mia USD og aktien ligger med en P/E på 34.

Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, eller kryptovaluta, så kan du inde på aktierdk.dk læse mere om aktier og platforme. Her kan blandt andet nævnes Nordnet og Saxo investor som begge er danske platforme, der tilbyder handel på forskellige børser verden over. De indberetter selv SKAT ved tab og gevinst, så her skal man bare tjekke at tallene stemmer.

Der kan også nævnes Etoro som er en udenlandsk platform, som udover investering i aktier, også tilbyder investering i kryptovaluta. Etoro er billigere at investere på end fx saxo og nordnet, men de indberetter dog ikke til SKAT, så her skal man selv taste sine gevinster og tab ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.