Bør du overveje en sovesofa?

Får du tit gæster, som har langt hjem, og har du måske ikke lige et ekstra soveværelse at byde på, så kan det være en rigtig god ide at købe en sovesofa. Hvad enten man vælger at erstatte sin sofa i stuen med en sovesofa, eller man installere den på kontoret som en ekstra sovemulighed, så er der mange dejlige modeller at vælge imellem hos Wegot.

Lidt om sovesofaens historie

Ideen med at slå sofa og seng sammen stammer nok fra en tid, hvor man ikke havde så meget plads. Så hvad enten man brugte den selv, eller havde den som en ekstra soveplads til gæster, så var og er den pladsbesparende. For eksempel, så kan den være god at have på et kollegieværelse, hvor der ikke er så meget plads. Eller hvis man har et lille hus eller lejlighed, og vælger at have spisestue og dagligstue i stedet for at have stue og soveværelse, kan den også nemt erstatte en seng, der jo alligevel kun står ubrugt hen i dagtimerne. I gamle dage havde mange mennesker stadsstuer, som kun blev brugt ved specielle lejligheder, og havde man kun to rum, ja så var man jo nærmest nødsaget til at have en siddemulighed ud over at have en seng. Så en sovesofa kunne så agere som sofa om dagen, og som seng om natten. Og det ser jo lidt mere ryddeligt ud, hvis der ikke liger sengetøj fremme i stuen. Og så er en sovesofa unægtelig mere behagelig at sidde på end en seng er.

Hvad slags skal man så vælge?

Der er mange forskellige modeller af sovesofaer. Man kan vælge en lænestol eller en lille topersoners sofa, der kan trækkes ud til en enkelt eller halvanden mandsseng, eller man kan vælge en større udgave, måske endda en hjørnesofa, der så kan trækkes ud til en fuld dobbeltseng. Uanset hvad man er til, så er der altid en model der passer til ens smag.

Almindelig skumgummi eller box madras?

Priserne på sovesofaer varier meget, alt efter hvad man er ude efter. Skal det være en nødløsning, som kan huse en sovende gæst én nat, så kan de små, billige være en god løsning. De er pæne om dagen, når de står hen som en almindelig lille sofa eller lænestol, og de er også ok at sove på for en eller to nætter. Kræver man dog en bedre soveoplevelse, så er det nok mere tilrådeligt at købe en sovesofa, hvor sovekomforten er sat i højsæde. Med andre ord, en springmadras eller box madras sofa vil nok være at foretrækker. Man sover helt vidunderligt på sådan en sofa, og der er mange flotte modeller, der vil pynte i enhver stue.

En sovesofa fra Wegot.dk kan derfor være en glimrende løsning, hvis man står og mangler ekstra sovepladser. Der er noget for enhver smag, i mange forskellige udformninger, i stof eller læder, store eller små. Så kig ind på hjemmesiden og se de dejlige sovesofaer i forskellige farver. Der er garanteret også én til din smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.