10 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

Med starten på et nyt år, er januar det perfekte tidspunkt til at forbedre din bolig og købe et par nye møbler, der kan gøre din bolig ekstra god. Du kan også gøre meget andet, for at opdatere din bolig og blive klar til et nyt år, som du kan læse mere om her.


Derfor er januar et godt tidspunkt til at opdatere boligen


Januar er et perfekt tidspunkt til at opdatere din bolig, da det kan være med til at give dig en perfekt start på det nye år.

Vores bolig er der, hvor vi slapper af og samler energi til nye dage, og det er derfor vigtig at din bolig er et sted, hvor du kan føle dig godt tilpas.

Det er vigtigt at du har en god mulighed for at koble af, når du er hjemme, for at du får de bedste muligheder for at slappe af. Når et nyt år starter, er det et godt tidspunkt til at tænke over, om du kan gøre noget ved din bolig, som kan gøre dig ekstra glad for din bolig. Nedenfor har vi samlet et par idéer til hvad du kan gøre for at blive lidt gladere for din bolig.


Skab vinterhygge i boligen


Når vi kommer ind i januar er den hyggelige julemåned slut og julepynten er derfor også taget ned i de fleste hjem. Men du kan heldigvis nemt skabe et hyggeligt vinterhjem, selvom julen er ovre.

Et hyggeligt vinterhjem gør, at du kan slappe bedre af, når du er hjemme og det er derfor en god idé at skabe et hyggeligt hjem, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din bolig.

Du kan skabe et hyggeligt hjem på mange forskellige måder. Det kan fx være ved at putte flot dekoration op, især billeder af venner og familie kan være med til at gøre dit hjem hyggeligt. Noget andet, som kan skabe et hyggeligt hjem er planter, da det giver en god stemning i boligen. Du kan finde gode tips til at skabe en indendørs have på dinbaghave.dk.


Få luftet godt ud i hele boligen


Næste tip til at din bolig i januar er at huske at lufte godt ud i boligen. Det er vigtigt hele året, men især om vinteren når vi er meget inde, er det vigtigt at du jævnligt lufter ud.

Det er både vigtigt for din bolig men også for at du kan føle dig godt tilpas, når du er hjemme. Frisk luft er nemlig vigtigt for hvor glade vi føler os, og når vi ikke er så meget ude i vinterperioden er det vigtigt at lufte ud jævnligt.


Find møbler til gode priser på januarudsalg


I januar er der fantastiske muligheder for at finde møbler på januarudsalg, som du kan bruge til at opdatere din bolig. Du kan samtidig også finde flot dekoration til billige priser, der kan gøre dit hjem hyggeligt.

Du kan fx kigge efter flotte dækkeservietter og andet fra Georg Jensen, som kan pynte i din bolig.

Du kan både finde nye møbler og flot dekoration til din bolig, hvis du tager på jagt i tilbudsvarerne i forskellige boligbutikker. Hvis du først er taget ud at kigge, på de mange udsalgsvarer ender du sikkert med at have et eller andet med hjem, som kan pynte i din bolig.

Det kan også være du kan finde en lækker sofa eller en god lænestol, så du kan få en nye siddeplads i din bolig. Du kan både tage på jagt i de fysiske butikker, men især online er der gode muligheder for at finde gode tilbud på nyt boliginteriør.

Du kan finde flere gode sparetips til din bolig på denne hjemmeside.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få mere for din bolig med disse tips

6 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Står du og skal sælge din i nærmeste fremtid? Så gør du dig klog i at gøre en række investeringer. Det kan virke ulogisk for mange at smide penge i boligen, når du alligevel ønsker at sælge den. Dog kan investeringer øge din boligs værdi markant. I d...

Brug mere tid i din have

8 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Det kan være dejligt at være udenfor. Der er så mange ting man kan se og uendelige mange ting man kan lave. Bare i din egen have er der utrolig mange muligheder for at bruge tid og hygge sig. Fix din have Medmindre du elsker at din have ligner den rå...

Biopejsen vinder frem

9 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Har du været på besøg hos venner og familie, som har en biopejs i stuen, så er du langt fra den eneste. Populariteten ved biopejse er støt stigende, så de findes efterhånden i mange hjem rundt om i hele landet. Det er dog i sær i byerne, at biopejsen...