Brug mere tid i din have

Det kan være dejligt at være udenfor. Der er så mange ting man kan se og uendelige mange ting man kan lave. Bare i din egen have er der utrolig mange muligheder for at bruge tid og hygge sig.

Fix din have

Medmindre du elsker at din have ligner den rå natur, så må du hellere finde havehandskerne frem. Det er nemmere at sidde og nyde haven, hvis du synes den ser pæn og velholdt ud. Det er også nemmere at lave aktiviteter i en have, hvor man kan løbe rundt, uden at skulle løbe slalom mellem meterhøje tidsler.

Det kan være at din have bare lige skal have en mindre overhaling og så er den der. Eller også er det den helt store renovation, der skal i gang før du er tilfreds. I den forbindelse har du alle muligheder åbne for at bestemme, hvordan din have skal se ud. Du er måske til store blomsterbede med en masse farverige buske og blomster i. Snoede havegange, som tager dig på tur rundt i haven. Modsætningsvis fortrækker du måske bare en stor græsplæne og så nogle plantekrukker på din terrasse til pynt.

Udvid din tid på terrassen

Vejret i Danmark kan være en hæmsko, hvis man gerne vil tilbringe tid udendørs. Det er især det faktum, at vi ikke altid har sommer i Danmark. Hvor mange gange har vi ikke oplevet at efteråret har taget over i Juni? Det er en skam, hvis man skal trække i det varme undertøj for at kunne spise på terrassen. Det kan du så komme udenom, med en terrassevarmer. Terrassevarmere kommer i flere størrelser og udformninger, så du har gode muligheder for at finde den, som passer lige ind til din terrasse. Med sådan en kan du udnytte din terrasse fra tidligt forår og et godt stykke ind i det rigtige efterår. Du vinder mere tid udenfor, som du kan bruge til at spise på terrassen sammen med vennerne, spille spil eller bare nyde en god bog.

Der er forskellige slags terrassevarmere. Du kan få med gas, elektriske og terrassevarmere som faktisk er en slags brændeovn. Der er fordele og ulemper ved alle produkter. For eksempel er terrassevarmere med gas eller brænde ikke begrænset af en ledning, så du kan placere dem lige, hvor du vil udenfor. Til gengæld så kan du kontrollere varmen på en elektrisk terrassevarmer og varmen forsvinder ikke, hvis det blæser. Det er kun dig, som ved, hvad passer bedst til dig og din terrasse.

Brug haven til at være aktiv

Du kan også bruge din have til mere aktive ting. Der findes utrolig mange havespil på markedet. Der er de klassiske, som kroket, petanque og kongespil. Så er der også de nyere, så som stigespil. Har du rigtig god plads i haven, så kan du enten sætte nogle fodboldmål eller badmintonnet op. Det gælder om at udnytte den plads du har og de forskellige sæsoner i haven, prøv noget forskelligt og nyd tiden der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.