Derfor er en luft til vand varmepumpe en god investering for din bolig

Hvis du ikke allerede har en luft til vand varmepumpe i din bolig, så er du måske ikke klar over hvilke fordele der er ved at vælge en luft til vand varmepumpe. Opvarmer du din bolig med olie, eller naturgas, vil du opleve årlige besparelser med en luft til vand varmepumpe, og du kan tilmed vælge en grønnere energiløsning til din bolig. En varmepumpe er en langtidsholder investering, som hurtigt vil tjene ind. Læs meget mere om hvad en luft til vand varmepumpe kan gøre for dig. 

Hvis du går op i din bolig, bør du også gå op i dit varmesystem. Har du ikke før overvejet en luft til vand varmepumpe, så bør du helt sikkert gøre det nu. En luft til vand varmepumpe kan være den rette løsning for dig, som både gavner miljøet og din økonomi. Når du går så meget op i din bolig, er det da kun en selvfølge at din bolig også skal indeholde et velfungerende varmesystem. Det er kun en bonus oveni at et varmesystem som en luft til vand varmepumpe, er en løsning som kan give dig store besparelser samtidig med at den er miljøvenlig. Med luft til vand varmepumpen vil du have en lækker konstant varme i boligen, hele året rundt, uden at du skal bekymre dig om systemet. Læs meget mere om hvilke fordele der er ved at vælge en luft til vand varmepumpe her nedenunder. 

Fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe

Som du nok allerede har regnet ud, så kan vi opremse mange fordele ved en luft til vand varmpumpe. En luft til vand varmepumpe passer til de fleste boliger, og du vil opleve store besparelser på din årlige varmeregning, hvis du på nuværende tidspunkt opvarmer din bolig med oliefyr eller naturgas. For at du bedre kan danne dig et overblik over fordelene ved en luft til vand varmepumpe, har vi opremset dem, på en overskuelig måde. De væsentligste fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe, er nemlig: 

  • Årlige besparelser
  • Hurtig og nem installering
  • Giver ensformig og konstant varme
  • Miljøvenlig
  • Fri for vedligeholdelse
  • Langsigtet investering

Der er altså mange fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe. Et alternativ til luft til vand varmepumpen, er jordvarme. Ulempen ved jordvarme er at det kræver at der graves kabler ned i jorden. Det vil sige at du med luft til vand varmepumpen, for en meget nemmere installering, ikke behøver at grave haven op, og selve installeringen er billigere. 

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er navngivet efter dens funktion. En luft til vand varmepumpe fungerer nemlig således at den er opdelt i to forskellige dele. En udendørs del og en indendørs del. Indendørsdelen er egentlig mest til styring af anlægget, hvoraf det meste af systemet fungerer i udendørsdelen. Her er en ventilator som suger udendørs luft ind. Det varme som findes i luften udvindes, og energien herfra bruges til at opvarme vandet som flyder rundt i dit varmesystem. Pumpen er helårlig, og virker også selvom at det er vinter. Derfor sikrer den dig en konstant varme hele året rundt, som samtidig spare både på dine penge og på CO2 udslippet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.