En guide til boligen og til valg af autostol 

Uanset om man skal indrette boligen eller købe ny autostol, kan det være svært at vælge det helt rigtige. I dag er der mange muligheder. Der findes mange forskellige slags produkter og måder at gøre tingene på. Derfor kan det være en stor hjælp at hente inspiration til indretning og byggeprojekter derhjemme på internettet. Desuden er der mange regler om autostole online. 

Læs flere regler om autostole her for at blive klogere på valget af autostol. Dette er en ting, som man helst ikke bør gå på kompromis med. Sikkerhed i trafikken er vigtigt både for sin egen, barnets og andres skyld. Derfor er det en god ide at undersøge internettet og blive klogere på de mange regler omkring autostole.  

Regler om autostole 

Der er regler om, at børn under 15 år skal være fastspændte i bilen. Det er chaufførens ansvar, at de er spændt korrekt fast under kørsel. Hvis barnet derudover er under 135 centimeter, skal vedkommende sidde i en autostol. Denne skal selvfølgelig også passe til barnets højde, alder og vægt. Dette kan man tjekke på givet sted på selve autostol.  

Hvis man sætter en autostol på forsædet, skal denne være bagud-vendt. Desuden er det meget vigtigt, at airbaggen også er slået fra, når autostolen er på forsædet. Det er vigtigt, at autostolen passer til bilen. Dette betyder, at den skal kunne fastmonteres korrekt. Samtidig skal alt udstyr selvfølgelig være godkendt.  

Gode tips til brug af autostol 

Det anbefales kraftigt, at man gør brug af en bagud-vendt autostol så længe som overhovedet muligt. Denne type stol beskytter barnet bedst muligt, hvis uheldet skulle være ude. Dog er man selvfølgelig nødt til at skifte denne ud, når barnet ikke længere passer den slags autostol. Det er ofte ved 3-4-årsalderen, at dette bliver aktuelt.  

Er man meget i tvivl om, hvordan man bedst muligt vælger den rigtige autostol, kan det være en rigtig god ide at hente hjælp online. Her finder man alt fra specifikke informationer om hver enkelt autostol, sammenligninger og tests. Derved kan man bedre finde en autostol, der passer til ens behov. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.