Få mere rummelighed i dit storbyværelse

De fleste der er bosat i Danmarks storbyer, har oplevet hvor svært det kan være at indrette så lejligheder, men at der også kan skabes en charme du ikke ville oplever i større lejligheder. Det er problematisk at få plads til alle nødvendigheder, og vi har derfor samlet inspiration til dig, så du kan få mere ud af pladsen i dit nye hjem, hvis du skal til storbyen i forbindelse med arbejde eller studie.

Få rummet til at virke større

Det største problem med at indrette små hjem, er at det hurtigt kan virke overmøbleret hvis der er for mange ting i lejligheden. For at undgå at rummet virker overmøbleret kan du gøre nytte at nogle tricks til at få rummet til at virke større end det er. Det er en god idé at sørge for at der er naturligt lys i rummet, at du ikke har store gardiner der tager en del af lyset selvom de er trukket fra, men at gardiner er så små som muligt når de er trukket fra, så du kan fylde rummet med naturligt lys.
Derudover er det en god idé at sørge for at benytte et større spejl i rummet, da et spejl vil hjælpe med at rummet virker større. Det er dog værd at være opmærksom på, at selvom spejlet kan være med til at få rummet til at virke større, vil det også få et rodet rum til at virke mere rodet. Hvis der er tale om et værelse du har lejet i en storby, er det en rigtig god idé at bruge spejlet så rummet virker større. I lejligheder med højt til loftet der ofte også mulighed for at installere en hems eller hæve sengen så der er mulighed for at have opbevaring under sengen, eller at den helt bliver skjult med en hems. Det er ofte brug for en trappe eller stige, når sengen skal hæves uanset om der er tale om hems eller ej, og du kan læse mere om sikkerhed og stiger ved stigefabrikken.dk.

Hav fokus på de små ting

Det er en kæmpe trend at vi har rigtig mange pyntegenstande i vores hjem, og det er en fantastisk idé, når du har et stort hjem, men ikke i mindre hjem. I mindre hjem kan det hurtigt virke meget rodet, hvis der er for mange nipsting i rummet, sørg derfor for at du holder dig til simple pyntegenstande, og julepyntet bliver derfor også nødt til at være på et minimalt niveau. Det betyder i praksis at du har mulighed for at vælge fede design-genstande til at klæde dit hjem som kan holde i lang tid, og det kan nemt være ting fra producenter som Georgjensen-damask.dk, hvor et sengetæppe kan være en diskret pyntegenstand til mindre hjem. Det er derved de små ting, som normalt er en nødvendighed, også skal fungere som pyntegenstande i hjemmet.

Når turen går retur igen

Største delen af unge søger til storbyerne for at studerer, men når de er færdige, er der også en god del der vender snuden hjem mod deres hjembyer igen. Står du i situationen hvor du gerne vil falde til ro med hus og i et mere roligt område, er overvejelserne omkring investering i hus nok allerede gået i gang. Langt de fleste kontakter en ejendomsmægler når de skal investere i et nyt hjem. En ejendomsmægler giver dig mulighed for at se hvad der er på markedet, men det er vigtigt at huske på at ligesom når du går ind i en tøjbutik så er tøjekspedienten og mægleren sælgers repræsentant, og det kan være en god idé at sikre at du er ordentligt repræsenteret i en købssag. Du kan læse mere, om hvordan en boligadvokat kan hjælpe dig med en købssag på Erfaren-boligadvokat.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.