Haeng dit billede op med magneter

1 år siden |  0 comments  |  Bolig

Der kan være forskellige grunde til, at man ønsker at hænge noget op på væggen, men hvor der ikke skal eller kan bores hul for at gøre det. Måske man blot ikke ønsker at hænge noget op så permanent, som det at bore hul vil betyde, at det gør – eller måske man bor eller arbejder et sted, hvor det ikke kan lade sig gøre eller ikke er tilladt at bore hul i væggen. Ikke desto mindre kan man ofte komme ud for, at det vil være praktisk eller flot at hænge noget op på sin væg, og derfor kan man heldigvis også ty til andre midler for at få det ordnet uden at skulle finde boremaskinen frem.

Man kan nemlig få magnetlommer i mange størrelser og udgaver, der således vil gøre det muligt at hænge fine billeder eller vigtige lister op på for eksempel en magnetisk opslagstavle eller på køleskabet. Her er altså en nem og god mulighed for at hænge billeder eller andre ting op på en smart og let udskiftelig måde.

Magnetlommer er nemme og praktiske at bruge


Det smarte ved magnetlommer er først og fremmest, at de er utrolig nemme at bruge. Man sætter blot sit udvalgte billede ind i lommen, og dernæst kan den hænges på hvilken som helst magnetisk overflade, som man kunne ønske. Det kan være på en opslagstavle på arbejdet, hvor man godt kunne tænke sig at gøre det lidt mere personligt, eller det kan være hjemme i køkkenet, hvor man gerne vil fylde køleskabslågen med gode minder og stemningsbilleder.

Magnetlommerne fås i rigtig mange forskellige størrelser og udgaver, således at man kan finde en lomme, eller flere, der passer nøjagtig til det billede, man gerne vil hænge op. Man kan derfor også trygt udskifte sine billeder i ny og næ, for man kan blot finde en magnetlomme, der passer til størrelsen på det nye billede, hvis den er anderledes fra det forrige billede. Man behøver i den forbindelse ikke at bekymre sig om, om det nu vil passe med vægmålene, ligesom man skulle gøre det, hvis der var boret hul.

Mangler du en god gaveidé? En magnetlomme med et billede kan være lige sagen


Hvis du står og mangler en rigtig god gaveidé til en nær ven eller et familiemedlem, kan du overveje at forære en magnetlomme med et fint billedminde indeni. Magnetlommen vil nemlig både være nem at hænge op og ikke betyde, at gavemodtageren skal bore hul i væggen, og samtidig er det en sød tanke, at man forærer et billede, der betyder noget specielt for ens relation. Man kan også overveje at overraske sin kæreste eller sin samlever med et billede eller en sød seddel på køleskabet, hvis man har lyst til at fejre en særlig anledning eller på anden vis at pifte en hverdag lidt op. Der er altså rigtig mange gode muligheder for at bruge magnetlommer til at hænge billeder op med. 

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få mere for din bolig med disse tips

6 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Står du og skal sælge din i nærmeste fremtid? Så gør du dig klog i at gøre en række investeringer. Det kan virke ulogisk for mange at smide penge i boligen, når du alligevel ønsker at sælge den. Dog kan investeringer øge din boligs værdi markant. I d...

Brug mere tid i din have

8 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Det kan være dejligt at være udenfor. Der er så mange ting man kan se og uendelige mange ting man kan lave. Bare i din egen have er der utrolig mange muligheder for at bruge tid og hygge sig. Fix din have Medmindre du elsker at din have ligner den rå...

Biopejsen vinder frem

9 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Har du været på besøg hos venner og familie, som har en biopejs i stuen, så er du langt fra den eneste. Populariteten ved biopejse er støt stigende, så de findes efterhånden i mange hjem rundt om i hele landet. Det er dog i sær i byerne, at biopejsen...