Hæng billeder op uden at bore hul

Der kan være forskellige grunde til, at man ønsker at hænge noget op på væggen, men hvor der ikke skal eller kan bores hul for at gøre det. Måske man blot ikke ønsker at hænge noget op så permanent, som det at bore hul vil betyde, at det gør – eller måske man bor eller arbejder et sted, hvor det ikke kan lade sig gøre eller ikke er tilladt at bore hul i væggen. Ikke desto mindre kan man ofte komme ud for, at det vil være praktisk eller flot at hænge noget op på sin væg, og derfor kan man heldigvis også ty til andre midler for at få det ordnet uden at skulle finde boremaskinen frem.

Man kan nemlig få magnetlommer i mange størrelser og udgaver, der således vil gøre det muligt at hænge fine billeder eller vigtige lister op på for eksempel en magnetisk opslagstavle eller på køleskabet. Her er altså en nem og god mulighed for at hænge billeder eller andre ting op på en smart og let udskiftelig måde.

Magnetlommer er nemme og praktiske at bruge

Det smarte ved magnetlommer er først og fremmest, at de er utrolig nemme at bruge. Man sætter blot sit udvalgte billede ind i lommen, og dernæst kan den hænges på hvilken som helst magnetisk overflade, som man kunne ønske. Det kan være på en opslagstavle på arbejdet, hvor man godt kunne tænke sig at gøre det lidt mere personligt, eller det kan være hjemme i køkkenet, hvor man gerne vil fylde køleskabslågen med gode minder og stemningsbilleder.

Magnetlommerne fås i rigtig mange forskellige størrelser og udgaver, således at man kan finde en lomme, eller flere, der passer nøjagtig til det billede, man gerne vil hænge op. Man kan derfor også trygt udskifte sine billeder i ny og næ, for man kan blot finde en magnetlomme, der passer til størrelsen på det nye billede, hvis den er anderledes fra det forrige billede. Man behøver i den forbindelse ikke at bekymre sig om, om det nu vil passe med vægmålene, ligesom man skulle gøre det, hvis der var boret hul.

Mangler du en god gaveidé? En magnetlomme med et billede kan være lige sagen

Hvis du står og mangler en rigtig god gaveidé til en nær ven eller et familiemedlem, kan du overveje at forære en magnetlomme med et fint billedminde indeni. Magnetlommen vil nemlig både være nem at hænge op og ikke betyde, at gavemodtageren skal bore hul i væggen, og samtidig er det en sød tanke, at man forærer et billede, der betyder noget specielt for ens relation. Man kan også overveje at overraske sin kæreste eller sin samlever med et billede eller en sød seddel på køleskabet, hvis man har lyst til at fejre en særlig anledning eller på anden vis at pifte en hverdag lidt op. Der er altså rigtig mange gode muligheder for at bruge magnetlommer til at hænge billeder op med. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.