Indret med efterårets trends

Det mørke og regnfulde efterår er efterhånden en realitet og det byder velkommen til efterårets mange bolignyheder. Efteråret er kendetegnet som en hyggelig årstid, hvor der bliver brugt mange timer inde i boligen. Denne sæson er perfekt til at lave ændringer i hjemmet, så man skaber endnu mere hygge indendørs. Efterårets farver byder på mørke nuancer, smukke grønne farver og tunge elementer. 

Efteråret nærmer sig med hurtige skridt, og de mørke dage er allerede ved at få overhånd. Det kan man bruge i boligens indretning, hvor nogle af efterårets nye elementer kan tage plads i indretningen.Indretningen er blevet mere legende og vi er begyndt at blive inspireret af andre kulturer og lande. Efterårets trends kigger stadig indad, og efterårets tendenser byder på bløde elementer, der kan give ro i en travl hverdag. De grønne elementer stadig får en plads i hjemmets indretning. Her er det især kaktussen, der stadig er trendy med sit rå og eksotiske udtryk, der er meget nem at passe.

Vi indretter os tungere og mere mørkt end vi tidligere har været vant til. Vi bruger bløde gulvtæpper, tykke sengetæpper, gardiner og noget mere dekadent og eksklusivt. Disse elementer bliver en stor del af vores indretning og skal gerne rammerne om et hjem, som emmer af velvær og eksklusivitet. Denne trend stammer primært fra Sydeuropa, hvor indretningen længe har været præget af de tungere elementer.

Selvom trenden foreskriver at efterårets bolig skal være meget mørk og eksklusiv, så finder den nordiske og minimalisktiske stil stadig frem til vores hjem. De danske bolig trends har længe været præget af de kolde farver, enkle nuancer og et hjem, der bød på en masse ro og stilhed. Dette forsvinder ikke helt, men den nye trend gør op med meget af det vi kender fra den nordiske livsstil.

Farvemæssigt bliver 2017 præget af lilla, gul, blå. Det kan ses på sofaer, gardiner, sengetæpper, tæpper og andet interiør. Vi lader os inspirere af klodens farvenuancer set oppefra mere end naturen tæt på med dens brunlige nuancer, hvilket har været en trend længe.

Efterårets nye køb 

Et sted hvor man hurtigt ser en forandring i indretning er ved at udskifte nogle af de store elementer. Et sted at starte er at se på boligens gardiner. Disse må gerne være mørke, lange og eksklusive at se på. De skal skabe rammen om boligen og skillelinjen mellem hjemmet og det udenfor.

Hvis du ønsker at udskifte dine gardiner, så kan du finde gardiner efter mål i Aarhus. Gardinstudiet i Aarhus tilbyder gardiner, der passer til de nyeste trends og skaber hygge i boligens rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.