1 måned siden |  0 comments  |  Bolig

Der står ikke i nogen lov, at hyggeligt ikke også kan betyde moderne og lækkert. Når mange forsøger at indrette deres hjem med fokus på det hyggelige, kan det være en udfordring ikke at efterligne bedstemors stue.

På den anden side så dem der kun tænker på stil, kan ende med et hjem der er akavet og leve i, da hjemmet ikke længere er et hjem, men næsten blot en udstilling for de forskellige møbler.

Nøjagtig ligesom med alt andet her i livet, så handler indendørsdekorering også om balance. Balancen mellem det stilfyldte og de hyggelige elementer.

Du kan her læse en masse gode råd og tricks til hvordan dette kan lade sig gøre på den bedst mulige måde.

Møbler der matcher


Møblementet er kernen i et hjem. Det nytter ikke så meget at have de smukkeste og lækreste nipsting, hvis de står på en kommode der slet ikke passer ind. Man vil jo bare heller ikke have det bliver alt for hvidt og klinisk at se på, og der er kun så mange Bjursta spiseborde man kan holde ud at samle, inden man bryder fuldstændig sammen.

Antikke møbler i teak er det perfekte alternativ. Træets orange skær gør møblerne mere levende, og i deres skønne anonymitet går de sammen med stort set alt. Teak er derudover også et stabilt og holdbart materiale, så du er sikret et møbel der gør hvad det skal og ser godt ud mens det gør det.

Gør dit hjem til en fotobog


Det der virkelig gør et hjem til et hjem, er jo i sidste ende slet ikke hvad du putter i det. Det er hvem du putter i det. Du kan bringe den letgenkendelige hjemlige fællesskabsfølelse ind i din indretning, ved at integrere forskellige ting der bringer dig gode minder. På denne måde bliver huset personligt, og man føler sig næsten automatisk mere hjemme når man træder ind ad døren.

Ofte er mange af ens minder do fanget i billeder, og man har jo heller ikke lyst til at dække hver en overflade af huset med dem. Det kan derfor være en rigtig god ide fx at finde en sjov julegave til et familiemedlem, der kan give huset lidt mere liv og hyggeligt passende variation.

Vær ikke bange for inspirationen


Det er mere end okay at rykke lidt rundt på møblerne i huset, indtil man finder ud af hvor man gerne vil have dem til at stå. Og så kan det være at mange nogle måneder efter faktisk gerne vil have dem et andet sted hen og stå. Sådan er vi som mennesker så ubeslutsomme.

Vær derfor ikke bange for at tage imod den inspiration du kan få. Søg rundt på nettet efter guides eller blogindlæg, så du kan få lidt benzin til din egen kreative maskine. Du skal heller ikke bekymre dig om hvis du aldrig har prøvet noget med indretning før. En gang skal jo være den første for alle, og nu er det din tur.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få mere for din bolig med disse tips

6 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Står du og skal sælge din i nærmeste fremtid? Så gør du dig klog i at gøre en række investeringer. Det kan virke ulogisk for mange at smide penge i boligen, når du alligevel ønsker at sælge den. Dog kan investeringer øge din boligs værdi markant. I d...

Brug mere tid i din have

8 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Det kan være dejligt at være udenfor. Der er så mange ting man kan se og uendelige mange ting man kan lave. Bare i din egen have er der utrolig mange muligheder for at bruge tid og hygge sig. Fix din have Medmindre du elsker at din have ligner den rå...

Biopejsen vinder frem

9 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Har du været på besøg hos venner og familie, som har en biopejs i stuen, så er du langt fra den eneste. Populariteten ved biopejse er støt stigende, så de findes efterhånden i mange hjem rundt om i hele landet. Det er dog i sær i byerne, at biopejsen...