11 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

De seneste år har den danske boligmode været minimalistisk og bestået af hvidt interiør, gerne med ben i egetræ. Tidligere har moden været både storblomstrede tapeter, tunge træmøbler og pastelfarver. Det kan derfor blive en rigtig dyr fornøjelse, hvis du gerne vil være up to date med den nyeste mode inden for interiør og indretning. Det kan du slippe let og elegant udenom ved at vælge de basale møbler inden for de store danske designere, der aldrig går af mode. Og som desuden bibeholder prisen, og derved er en rigtig god investering, hvis du på et tidspunkt vælger at udskifte møblementet.

Danske klassikere går aldrig af mode


Uanset, hvordan bolig- og møbelmoden har skiftet gennem tiden, har de store, danske designklassikere fået lov at beholde deres plads i de danske stuer. Og det er ikke uden grund. Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og alle de andre ikoniske designere kan noget, som gennemgående mode ikke kan: De kan designe møbler, der passer ind i alle indretninger og alle hjem. Møbler, der er i en sådan kvalitet, at de bevarer det flotte udseende og den gode komfort år efter år.

Køb gerne brugt


De originale eksemplarer af de danske møbelklassikere er noget helt særligt. Efterfølgende er mange af møblerne blevet reproduceret, men det er ikke det samme som de unikke udgaver, der blev produceret direkte efter de store designeres tegninger. Af samme årsag er det også de originale, men brugte, møbler, der er dyrest. Du kan sagtens få nyproducerede Myran stole, men de originale er mere eftertragtede til trods for, at de har mange år på bagen.

Invester i dansk design


Tendensen har i mange år været, at priserne på originalt, dansk design er steget. Det vil sige, at du ikke kun køber godt og solidt håndværk og et tidsløst design; at købe danske designklassikere er en god investering, da du efter flere års brug sandsynligvis kan sælge møblerne til samme eller højere pris, end du oprindeligt selv har givet. Derfor kan det sagtens betale sig at smide lidt flere penge efter nogle af de klassiske designmøbler.

Danske møbler er samleobjekter


Du finder danske designmøbler i alle typer hjem. Men mange samler faktisk på møbler af de store, danske designere og sætter en ære i at indrette hjemmet med designmøbler på lige fod med kunst i form af malerier og skulpturer. Det er også én af årsagerne til, at priserne på designmøbler er støt stigende. Læs mere om designmøbler som samleobjekt på antikindretning.dk.

Komforten er vigtig


Når danskerne tager på boligindkøb er det oftest udseendet, der vægter højere end komforten, og det er en skam, for udseende og komfort kan sagtens kombineres. Du sidder mange timer om året på din spisebordsstol eller i din sofa, og det er derfor vigtigt, at komforten er i orden for at aflaste og skåne ryggen. De store møbeldesignere har gang på gang bevist, at det er mere end muligt at kombinere et tidsløst design med en komfort, der er værd at tage at føle på.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få mere for din bolig med disse tips

6 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Står du og skal sælge din i nærmeste fremtid? Så gør du dig klog i at gøre en række investeringer. Det kan virke ulogisk for mange at smide penge i boligen, når du alligevel ønsker at sælge den. Dog kan investeringer øge din boligs værdi markant. I d...

Brug mere tid i din have

8 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Det kan være dejligt at være udenfor. Der er så mange ting man kan se og uendelige mange ting man kan lave. Bare i din egen have er der utrolig mange muligheder for at bruge tid og hygge sig. Fix din have Medmindre du elsker at din have ligner den rå...

Biopejsen vinder frem

9 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Har du været på besøg hos venner og familie, som har en biopejs i stuen, så er du langt fra den eneste. Populariteten ved biopejse er støt stigende, så de findes efterhånden i mange hjem rundt om i hele landet. Det er dog i sær i byerne, at biopejsen...