Pift din stue op med et nyt plankebord

Skal du indrette stuen på ny, eller mangler der bare et nyt bord? Hvad end du bor i lejlighed eller i hus, så er der utallige måder at indrette hjemmet på. Det handler om, hvilken stil man er glad for, og hvor meget man har plads til. Det er moderne at gøre hjemmet til noget unikt, så det ikke ligner alle andres. Derfor kan man med fordel stræbe efter at indrette stuen med møbler, alle andre ikke ejer.

Det kan være lidt kedeligt at have en stud, der ligner det samme som mange andres, og som lige så godt kunne være på forsiden af et boligmagasin. Det er selvfølgeligt noget, nogle kan lide, men er du til det unikke udseende, så er der gode muligheder for at indrette stuen sådan. Et eksempel er møbler, der er specialdesignet til den individuelle. Dette kan du eksempelvis få med et plankebord.

Et plankebord kun for dig

Er du vild med en indretning, der skiller sig ud fra de fleste, så bør du overveje at få specialdesignet dine møbler. Dette kan du eksempelvis få med et plankebord, som du kan få lavet hos mange forskellige forhandlere. Eksempelvis kan du finde det rigtige plankebord med denne guide. Her kan du finde et plankebord, der ikke er ligesom alle andre. Der findes mange forhandlere, der sælger standarddesignede borde, hvor alle ligner hinanden.

Men hvis du er glad for det unikke, så kan du med fordel finde en forhandler, der går op i snedkerhåndværket og laver bordene forskelligt. En af de ting, du kan være opmærksom på, er, om bordene er stavlimet. Du bør helst gå efter de borde, der ikke er stavlimet, da du så er sikker på, at det er hele planker, bordet er lavet af, og ikke sammenlimede planker. Dette betyder meget for kvaliteten af dit plankebord.

Hos mange af de forskellige forhandlere, kan du bestille dit nye bord med dine helt egne mål. Du kan altså selv bestemme længden, højden og bredden på bordet, og så klarer snedkeren det for dig.

Mange forskellige slags borde

Et plankebord er ikke bare et bord, der består af planker. De kan have mange forskellige udseender afhængigt af, hvilken træsort de består af. Du kan også få borde, der er udstyret med metalkanter eller bordben af metal. På den måde vil du have et bord med et råt og rustikt udseende, der passer godt ind i mange skandinaviske hjem.

Alt efter hvilken træsort, bordet er lavet af, vil det også have forskellige nuancer og skær. Derfor er det en god idé at overveje, hvilket udtryk du ønsker, at din indretning skal have. Du bør hertil også overveje, hvilke andre møbler der passer sammen med bordet.

Der findes mange gode muligheder for at indrette stuen med et plankebord og mange forskellige andre møbler. Eksempelvis kan du med fordel vælge taburetter eller stole, der passer godt sammen med bordet. Der findes flere sider online, hvor du kan få meget mere inspiration til indretningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.