Sådan her kan du også bruge bænke i din indretning

indretning bænk

indretning bænk

Bænken er et super alsidigt møbel, som kan anvendes i alle rum. Da en del bænke er smalle og aflange vil de kunne passe ind i de smalleste rum, eller eksempelvis under en trappe hvor pladsen ellers ikke ville blive udnyttet til dens fulde potentiale.

Forskellige typer af bænke

 Der findes næsten ligeså mange forskellige bænke som der findes rum og stilarter, der kommer flere og flere nye designs af bænke. Nogle af de designs der kommer frem, er at nogle bænke minder mere og mere om Day beds, blot mindre.

Bambus, Rattan og Polyrattan bruges også til at lave bænke med vævede overflader og sider – disse bænke passer godt ind i flere forskellige stilarter uanset om det er et mere moderne hjem eller du ønsker at have en mere boho følelse i dit hjem.

Mangler du opbevaring i dit hjem, så er bænke ligeledes en oplagt mulighed da du også kan finde dem med opbevaringsrum under sædet.

Træ bænke i forskellige designs og udtryk kommer mere og mere frem – her er både til det maskuline og det feminine hjem med sans for detaljer. Samtidig vil du også kunne finde bænke der er designet og produceret ud af bæredygtige materialer eksempelvis genbrugstræ eller drivtømmer.

Bænke i spisestuen

Mange forbinder ikke bænke med spisestuen, selvom det er et oplagt møbel til den lille spisekrog, den store spisestue eller til køkkenalrummet.

I den lille spisekrog er en bænk helt perfekt til et hjørne eller en anden mindre plads. Bænken optager ikke unødvendigplads, her kan du med fordel vælge en bænk med opbevaringsrum så du har et sted at opbevare duge, spil eller måske et sted hvis du kan lægge ting i hvis der pludseligt kommer gæster.
Til bænken vil et rundt spisebord med piedestal ben være oplagt, da det er nemt at komme rundt om for dig, dine børn eller dine gæster.

I sommerhuset giver en bænk bare følelsen af hygge og ro, stil den foran et vindue, eller lav en indbygning i vinduet eller karnappen – det er det perfekte sted at sidde og nyde en kop varm te med en lækker blød plaid mens du læser din yndlingsbog.

Til det store træbord vil 2 matchende bænke være ideel, de kan pyntes og gøres mere lækre og indbydende med skind og lækre hynder eller puder. Når bænkene ikke bruges eller du har brug for mere plads så kan de nemt skubbes ind under bordet således de ikke optager unødvendigt plads og er nemmer at ”gemme” væk.

I det større køkken med et frit hjørne kan du udnytte pladsen ved at lave bænke der følger hjørnet rundt. Hermed får du flere siddepladser, et sted at lægge tingene fra dig når du netop er hjemvendt fra at handle ind. Placer et firkantet eller rundt bord og stole ude armlæn, for ikke at gøre hjørne for tungt og mørkt.
Det vil blive et skønt hjørne i dit køkken og ekstra bordplads, som kan bruges til alt – lave lektier med børnene, spise aftensmad, lave julekager når den tid kommer. Er du på udkig efter en ny bænk, har BOBO et stort udvalg af bænke her.                              

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.