Spar penge og skift til den nye El – vandvarmer

Oplever du ofte at du løber tør for det varme vand og endnu engang må løbe under den kolde bruser? – Med den nye generation af el-vandvarmer kan du komme dette problem til livs. 

Er man en del af en større familie hvor alle foretrækker et langt varmt bad, eller har du blot fået installeret en lille varmtvandsbeholder, så kan en gennemstrøms vandvarmer være løsningen for dig. 

Derfor er den billig i drift 

Vandregning kan hurtigt løbe op og trække sure penge ud af budgettet. Penge som man kunne have brugt bedre andetsteds. Desværre er vi bare lang afhængige af varmt vand i flere sammenhænge. Både når vi bader, men også når vi vasker op eller trænger til rent tøj. En gennemstrøms vandvarmer kan spare dig for mange tusinde kroner årligt, da den kører på el og derfor er billigere i drift. Samtidig kan du nøjes med at indstille temperaturen på 40-45 grader, da den nye el-vandvarmer er bygget med henblik på at holde Legionella bakterier væk. Du er derfor sikret rent og klart vand på alle tider af døgnet. 

Så mange penge kan du spare 

Den nye gennemstrøms vandvarmer er energimærke A og udstyret med el. Den anvender derfor kun gennemsnitligt 200 kWh om året per voksen i husstanden, hvilket svarer til en femtedel af hvad man normalvis ville bruge med en traditionel el-vandvarmer. Besparelsen årligt kan derfor udgøre mellem 1600 – 2000 kr. årligt hvilket hurtigt løber op og bliver til mange penge. Derudover behøves du ikke længere bekymre dig om hvorvidt der er nok varmt vand, og det kan måske blive enden på den evige diskussion om hvem der bør være førstebader. Den nye el vandvarmer kan derfor blive en god langsigtet investering som ikke alene vil glæde dig men også resten af familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.