Tips til gaveideer og indretning

Der er fart over feltet i det moderne liv. Det gælder om at have en god karriere, fritidsinteresser, sund livsstil, at være hip på indretningen i hjemmet og plejer familie og venskaber. Det kan være svært at nå det hele, så her får du lige et par tips til den moderne danskers liv.

Vil du gerne have, at boligen fremstår pæn og moderne?

Ens hjem afspejler nærmest en som person, og derfor er det naturligt, at man gerne vil have, at det tager sig pænt ud. Der skal være orden i sagerne og gerne lidt ekstra kreativ dekoration, som vennerne kan blive begejstrede for. Er du ved at løbe lidt i dødvande på indretningsideer, så kommer der et par stykker her.

Et flot egetræsplankebord

Tag for eksempel udgangspunkt i et flot egetræsplankebord. Kombinere du det med hvide vægge, rene linjer og generelt kolde og afdæmpede farver, så smelter det nærmest ind i den skandinaviske, minimalistiske stil. Omvendt kan du lige så vel male væggen en varm gu farve, have mørke møbler, og derved en varmere stemning ved spisebordet.

Noget tilbehør, der altid gør sig perfekt til plankeborde, er lanterner, fyrfadslys og lammeskind. Det løfter det dekorative op på et helt nyt niveau og indbyder til hygge og samtale.

Anskaf et plankebord til køkkenet

Du har måske set dem før – plankebordene. De er utroligt flotte, naturtro og rustikke. Et plankebord kan friske ethvert køkken eller spisestue op. Noget af det smarte ved plankeborde er, at de er rå og meget alsidige. De bringer naturen og en varm atmosfære inden døre, og samtidig kan du kombinere dem med mange forskellige stilarter.

Husk at sætte pris på dine nære

Vi er alt for gode til at glemme hinanden i dagens Danmark. Husker du at vise, at du sætter pris på dem, du holder af? Det kan nogen gange være svært at huske på fødselsdage og ikke mindst at udvælge fødselsdagsgaver. De fleste er i denne sammenhæng heldigvis på de sociale medier, hvor man ofte kan få et hint om, at en ven har fødselsdag.

Men hvad gør du så, når du pludselig står og skal finde en gave i løbet af kort tid? Det kan også være, at du er gået i hårknude med pakkekalenderen op til jul, eller er på forkant, og gerne vil give en gave, til en du holder af, bare fordi. De der ”bare fordi” gaver er de bedste, man kan give. Det viser, at du helt uforpligtende har fået lyst til at forkæle personen, uden det forventes grundet en bestemt dato.

Det er kun dig, der ved, hvad personen kan lide, men derfor er det ikke altid lige nemt at finde den rigtige gave. Nogen gange kan det være rart at hente lidt inspiration andre steder fra. Der findes heldigvis sider på nettet, men inspiration til gaveideer. Det kan være guld værd, når man selv er på bar bund.

Så husk det nu: Forkæl dig selv og dem du elsker. Skal der et nyt spisebord til hos dig, så køb det. Du har helt sikkert fortjent det, og husk at sætte pris på dem, du har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.