Trælegetøj i absolut top kvalitet fra Little Dutch

Hos Little Dutch kan du finde det fineste legetøj i træ. Little Dutch er et Hollandsk brand, som ønsker at levere deres produkter i den højeste kvalitet. De ønsker at give børn sjovt legetøj, som er lavet i materialer der er holdbare og der kan holde i mange år. Alle deres produkter er testet grundigt så alle forældre roligt kan lade deres børn lege med det.

Du kan finde Little Dutch produkter på Little Happys hjemmeside eller via. dette link: https://littlehappy.dk/little-dutch. Deres produkter har et super fint design som vil passe perfekt ind på børneværelset. Det er vigtigt for Little Dutch at deres produkter kan skabe sjov for barnet i en travl hverdag.

Sjovt legetøj i træ

Hos Little Dutch er deres legetøj primært lavet af træ. Deres produkter har et flot design, og er lavet af træ i høj kvalitet. Hos Little Dutch er deres produkter både tidløse og interessante. Det er vigtigt for dem at deres produkter ikke kan gå af mode men også at deres produkter bliver ved med at være interessante, derfor går de meget op i at designe deres produkter.

  • Arbejdsbænk m. værktøj: Deres arbejdsbænk er super sjov at lege med. Arbejdsbænken er sjov for alle børn. Derudover medfølger der værktøj, hvilket er et meget godt tilbud, og man slipper for skulle ud og købe værktøj til bænken. Leg med arbejdsbænken vil træne barnet motorik og deres greb om værktøjet.
  • Bilbane: Denne bilbane er et super sjovt stykke legetøj og vil kunne underholde barnet i lang tid. Den er i ægte Little Dutch stil med de fine pastel farver og mønstre, og så passer den ind på ethvert børneværelse. Ved leg med bilbane styrker barnet sine finmotorik og hånd/øje koordination.
  • Brødrister i træ: Denne brødrister i træ vil passe perfekt ind i et legekøkken. Der medfølger alt hvad man har brug for, for at kunne lave en lækker morgenmad. Brødristeren er ikke blot et sjovt legetøj, for helt uden at barnet opfatter det styrkes dets evne til rolleleg og ikke mindst finmotorikken. 

Legetøj som holder i mange år

Når du køber legetøj fra Little Dutch, kan du være sikker på at det holder i mange år. Når man køber legetøj i træ, kan det ses som en investering, fordi man ved det kan holde i rigtig mange år og enten sælges videre en dag eller gå i arv.

Der er ikke noge mere hyggeligt end legtøj, som går i arv. Når du køber legetøj fra Little Dutch vil dit barn en dag have muligheden for at kunne give det videre til deres børn en dag. Dette vil være en hyggelig tradition barnet kan starte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.