Træn hjemme og spar tid og penge

træn hjemme

træn hjemme

Hvem vil ikke gerne være i god fysisk form og holde vægten det rigtige sted? Det vil de fleste nok gerne, men det er ikke altid så ligetil. Fitnessabonnementer kan hurtigt blive dyre – især, hvis man får valgt et, der ikke passer til ens behov. Samtidig kan der også være en del transporttid, hvis der ikke ligger et fitnesscenter lige i nærheden. En løsning på dette kunne dog være at træne derhjemme. Så har man ikke den månedlige udgift til et fitnesscenter, man ikke bruger, og man sparer transporttiden.

Pull up bar – det ideelle udstyr til hjemmetræning

Hvis man gerne vil have mere styrke i overkroppen, er nogle gode øvelser pull ups og/eller chin ups. Udover at give mere styrke i overkroppen, kan disse øvelser også hjælpe til en bedre kropsholdning og mere markerede muskler. Det gode ved disse øvelser er også, at de nemt kan laves derhjemme, hvis man anskaffer sig en pull up bar.

Pull up baren behøver hverken være dyr eller pladskrævende for at virke efter hensigten. Derfor er pull up baren også en god investering, hvis man ikke har så meget plads. Pull up bars fås i flere forskellige varianter alt efter, hvor de skal hænges op, hvor meget plads man har, og om de skal kunne gemmes væk efter træning.

Hvis man ikke har så meget plads og vil kunne gemme baren væk efter træning, kan man købe en med teleskopstang, der kan hænges op i en døråbning. På denne måde kan man nemt montere og afmontere baren efter behov. Derudover findes der også udgaver, der skal skrues fast i væggen eller loftet eller er lavet til udendørs brug. Hvis man gerne vil vide mere, kan man læse mere her, og få tips og informationer om pull up bars.

Motionscykel – til indendørs motion

Hvis man hellere vil træne benene end overkroppen – eller gerne vil træne begge dele, bør man også overveje at anskaffe sig en motionscykel. Den kræver, at man har plads til at have den stående, for den er ikke så nem at gemme væk efter træning, men den har mange fordele.

Noget af det, der kan være irriterende ved en almindelig cykel, er, at man er lidt afhængig af vejret. Hvis det er dårligt vejr udenfor, daler lysten til en cykeltur. Med en motionscykel kan man være ligeglad med vejret, og man kan endda ofte selv vælge, hvor hårdt det skal være. Derudover kan man også vælge at placere motionscyklen foran fjernsynet, så man f.eks. kan se en god film eller serie, mens man kommer i bedre form.

Der findes mange forskellige motionscykler, og det kan være svært at vælge den helt rigtige. Hvis man gerne vil se fordele og ulemper ved en lang række motionscykler og i det hele taget have gode råd, kan man se mere her.

Nemt at træne hjemme

Der findes altså forskelligt træningsudstyr, der kan gøre det nemt og bekvemt at træne derhjemme fremfor i fitnesscentret. Så hvis man gerne vil nøjes med en engangsudgift og spare transporttiden, er det bare med at investere i en træningsmaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.