Tre tricks til at klare renoveringen selv

Renovering er en dyr investering, men ikke desto mindre er det nødvendigt at gøre fra tid til anden. Du kan spare mange penge ved selv at klare renoveringen, så du har det økonomiske råderum til at indrette selve rummet. I denne artikel har vi samlet tre brugbare tips til, når du skal klare din renovering på egen hånd.

Lav et ordentligt forarbejde

Forarbejde er alfa og omega for om, du får et holdbart resultat eller ej. Sørg for, at du er hundrede procent sikker på, at du er kompetent nok til selv af klare den renoveringsdel, som du skal arbejde med. Desuden er det en god idé, hvis du laver en udførlig plan over al det, som der skal laves under din renovering. Dertil bør du lave en prioriteringsliste, så du er sikker på, at du får styr på de allervigtigste ting.

Isolering

Isolering er et godt sted at starte, hvis dette altså er på planen over, hvad du skal nå at renovere i denne omgang. Det er mest ideel at klare forbedringen af isoleringen i sommerhalvåret, da temperaturen er noget mere behagelig at arbejde i. Dog kan det kræve, at du investerer i varmt tøj fra Termoland, så du er garderet mod de kolde sommeraftener, som skal bruges på at klare isoleringen. Er du i tvivl om, hvorvidt isoleringen skal fokuseres på under din renovering? Så kan du lave husmorstricket, som går ud på at stille et tændt lys foran vinduet. Hvis flammen bevæger sig, når der er lukket vindue, så trækker vinduet højst sandsynlig. Derfor bør du udskifte vinduerne. Det er en anden sag, hvis du skal undersøge, hvorvidt din bolig tag trænger til en overhaling. Her er det svært selv at bedømme om det skal skiftes eller ej. Derfor bør du få en vurdering fra en kyndig fagmand, som ved hvad han snakker om. Du kan sagtens selv klare at udskifte vinduerne, så længe du læser lektien ordentlig inden, at du kaster ud i det. Der findes mange forskellige step by step guides til, hvordan du selv kan udskifte vinduerne, så det er bare med at søge rundt på internettet.

De korrekte materialer

Selvom du gerne vil spare under din renovering, er det vigtigt, at du ikke spare på dine materialer. Det er et absolut no go at vælge de billigste materialer bare, fordi at de er billige. Pris og kvalitet hænger sammen, når det kommer til byggematerialer. Hvis du er på udkig efter de bedste vinduer til den billigste pris, så bør du tjekke Bedst-billigst ud. Hvis du ikke ved noget om materialer, så kan du starte med at søge rundt på nettet og læse dig frem til, hvad andre benytter af materialer til samme formål. Du kan også vælge at gå ned i dit lokale byggemarked og høre personalet om, hvad de vil anbefale dig at bruge af materialer.

Selvom du ønsker at spare så mange penge som overhovedet muligt, så skal du erkende at du ikke kan lære og selv klare visse dele af din renovering. Hvad enten det er grundet manglende kompetencer eller at du ikke har adgang tid specielle redskaber, er underordnet. Du skal huske på, at du trods af alt har klaret andre dele af din renovering selv og derfor allerede har sparet en masse penge. Du kan dog vælge at besøge virksomheden Baltic Workforce, som beskæftiger sig med udenlandsk arbejdskraft. Her kan du spare helt op til 30% sammenlignet med, hvis du skulle benytte dansk arbejdskraft. Kvaliteten af resultatet er mindst lige så godt, så hvorfor ikke udnytte muligheden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.