1 år siden |  0 comments  |  Bolig

Terrassen kommer virkelig til sin ret, når sommersolen begynder at få magten. Mange ønsker at udnytte det gode vejr så længe som muligt. Derfor bliver der brugt mange timer på terrassen med et glas vin eller i solsengen. Men får du mest muligt ud af din terrasse?

Det er ved at være sommerferie for mange, og det betyder at terrassen bliver flittigt brugt. Terrassen bliver ofte brugt det meste af dagen, og kommer i nogle perioder til at fungere som husets ekstra rum, hvor hele familien samles og hygger. Det er derfor vigtigt at terrassen er i orden, så man også ønsker at bruge området i løbet af dagen.

Køb en terrassedør af glas

En af de ting, der kan være med til at gøre terrassen til en del af huset er den rette terrassedør. Ved at udskifte den lukkede terrassedør med en ny, der er lavet af glas, så kan du hurtigt gøre terrassen til en større del af huset. Eftersom terrassedøren er fremstillet af glas, så er det nemmere at stå inde i huset og forberede mad samtidig med, at du kan være en del af det, der sker på terrassen. Glasdøren er derfor med til at skabe en sammenhæng mellem huset, terrassen og resten af haven. Når man kan se ud til terrassen fra huset, så virker det også mere naturligt at anvende terrassen.

Hvis du leder efter en ny terrassedør, så er Klarvinduer et godt bud. Her kan du finde en række flotte modeller, der også er til at betale. Terrassedørene fremstilles i mange forskellige stilarter, og du kan derfor finde en dør, der passer til husets nuværende stil. Klarvinduer fremstiller dørene, så de passer til lige netop dit hjem. Den gode kvalitet er derudover altid i fokus, hvis du køber døre til terrassen hos Klarvinduer. Din terrassedørs pris er selvfølgelig afhængig af, hvilken variant du vælger.

Ta’ indretningen med udenfor

En måde at udnytte din terrasses mange muligheder er at tage husets indretning med udenfor. Det er en god måde at skabe en sammenhæng mellem huset og terrassen. Det vigtigste element på en terrasse er et godt bord, hvor der er plads til hele familien. Det er derfor vigtigt, at finder et bord, der både ser godt ud og er stabilt, hvis det danske vejr ikke arter sig. Det skal derudover kunne holde til både en masse regn og høj sol.

For at gøre det mere hyggeligt og skabe en god stemning på terrassen, så kan du med fordel tage puder og stearinlys med udenfor. Puderne og stearinlysene er med til at give terrassen en hyggelig stemning. Udover stearinlys kan det også betale sig at investere i noget hyggeligt terrasselys, så man også kan bruge terrassen i de senere aftentimer.

Et andet fif er at plante blomsterne i nogle højere krukker, der kan være med til at skabe en hyggelig stemning. Ved at løfte planterne fra jorden, så giver det en ny stemning på terrassen og er med til at skabe en rød tråd fra huset, over terrassen og til haven.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få mere for din bolig med disse tips

6 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Står du og skal sælge din i nærmeste fremtid? Så gør du dig klog i at gøre en række investeringer. Det kan virke ulogisk for mange at smide penge i boligen, når du alligevel ønsker at sælge den. Dog kan investeringer øge din boligs værdi markant. I d...

Brug mere tid i din have

8 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Det kan være dejligt at være udenfor. Der er så mange ting man kan se og uendelige mange ting man kan lave. Bare i din egen have er der utrolig mange muligheder for at bruge tid og hygge sig. Fix din have Medmindre du elsker at din have ligner den rå...

Biopejsen vinder frem

9 måneder siden By MiniByen 0 Comments

Har du været på besøg hos venner og familie, som har en biopejs i stuen, så er du langt fra den eneste. Populariteten ved biopejse er støt stigende, så de findes efterhånden i mange hjem rundt om i hele landet. Det er dog i sær i byerne, at biopejsen...